duminică, 16 noiembrie 2014

Suntem puerili si de asta ne iubiti!

Saptamana trecuta la un curs, cea mai tare profesoara de care se bucura Facultatea de Litere din Ploiesti afirma ca baietii sunt inapoiati mintal, in sensul ca sunt "puerili". Si nu am contrazis-o! Nu pentru ca nu as avea tupeu sau pentru ca abia pot sa leg doua vorbe la prima ora a diminetii, ci pentru ca nu eram sigur ca are dreptate. Dupa ce am stat putin pe ganduri, am concluzionat ca are dreptate!

Femeile sunt foarte mature dpdv mental, asa de mature incat la 30 de ani unele din ele sunt ca si decedate! 
Sa va explic.

In Neanderthal, masculii si femelele in plin proces de evolutie se imperecheau precum animalele. Barbatul lua o femela de par cu forta, o ducea intr-o pestera, iar femeia nu se plangea (eheeeee, ce vremuri bune!). Oricum fiind niste primitivi femeile n-aveau alta alternativa.

Pe cand limbajul articulat incepea sa se dezvolte, a avut loc o "mutatie" in ADN-ul femelelor homo-sapiens si pe langa faptul ca incepeau sa distinga 1001 de nuante ale unei culori(nuante cu care urmau sa ne tortureze psihic pana in ziua de azi), a inceput sa deosebeasca barbaria si salbaticia de pufosenii, dragalasenii si orice alt diminutiv terminat in -enii.

Aceasta manie s-a accentuat in SPECIAL asupra copiilor! Sa fim sinceri, toata lumea stie cum face o femeie cand vede un copil. Creierul se roteste ca centrifuga unui Wirlpool, pupila se mareste de 100 de ori si scoate un tipat ascutit "Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Dududududududu, ce dulceatzaaaaa micaaaaaaaaaaaaa!" mai ceva decat atunci cand vede un catelus sau o pisicuta!

Masculul homo-sapiens, intarziat(ce spuneam? inapoiat!) in acest proces de evolutie, a ramas un barbar filosof-vanator ce contempla toate prostiile din jurul sau. Si vai si amar ca femelele homo-sapiens nu se uitau la ei din cauza ca erau prea destepti! Specia umana era in pericol. In pragul extinctiei, evolutia si-a spus cuvantul si cand tocmai eram gata-gata sa disparem, ne-am dezvoltat si noi o gena a infantilitatii.

Cand i-au vazut femelele homo-sapiens pe masculi cum isi dau unii altora cu batele in cap, se injura si apoi se imbratiseaza, n-au mai putut rezista atractiei inevitabile si specia a continuat sa se perpetueze pana la forma din zilele noastre.

In ziua de azi, in timp ce fetitele se gandesc cu un sadism inocent cum ne vor lua de soti si ne vor tine sub papuc interzicandu-ne distractiile cu baietii, noi si la 60 de ani ne gandim cum sa ne mai distram si sa ne traim tineretea. 
Da, noi ramanem tot copii si oricat s-ar plange si ne spun sa ne "maturizam", in realitate de asta ne iubesc. Suntem puerili, dar irezistibili!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu