miercuri, 24 decembrie 2014

Vrem si noi Legea Șaria!

Mai stiti cum era in Europa Evului Mediu, cand regii nu erau regi oficial pana nu primeau binecuvantarea capului bisericii, fie ca ii zicea patriarh, papa, arhiepiscop, superepiscop, ultraepiscop, megaepiscop sau Chuck Norris? La noi s-a pastrat aceasta traditie medievala fundamentalista, la investirea noului presedinte al Romaniei, unde C.E.O.-ul S.C.BOR.SRL trebuie sa dea binecuvantarea presedintelui ales, cu forta, chiar daca in cazul nostru presedintele ales nici macar nu e ortodox.

Am dat acest exemplu ca sa imi incerc articolul extremist si misogin. Au sarit unii de cur in sus ca Prima Doamna, tanti Iohannis, a purtat o rochie care lasa genunchii la vedere. GENUNCHII, OAMENI BUNI! DUMNEZEULE, UNDE O SA AJUNGA TARA ASTA DACA TOTI NE LASAM GENUNCHII LA VEDERE?? Asemenea grad de destrabalare n-are ce cauta intr-un stat fundamentalist ortodox! Sa fie judecata conform legilor stramosesti si arsa pe rug! Este total inadmisibil ca intr-o tara crestina a secolului 21 sa mergi cu sotul tau, Presedintele, la investirea acestuia cu o rochie in care ti se vad genunchii, in loc sa mergi si tu ca omul normal intr-o fusta lunga, 3 pluovere si un batic in cap!

Tare mi se pare mie ca ne-am luat-o in cap cu drepturile omului, cu satanitatea aia de secular-umanism, stat laic, Constitutie si alte cacaturi anticrestine.

De acum incolo eu sunt pentru adoptarea unei legi de tip Șaria! Exact cum au musulmanii, ca oricum PF Daniel e un fariseu ordinar, n-o sa-l deranjeze sa adopte legi dupa alte religii pagane.

Pe langa asta, si ai nostri, si ai lor bubuie. Ai nostri bubuie de prostie, ai lor din cauza vestelor de C4.

Nu putem sa fim si moderni si medievali in acelasi timp, eu zic barem sa revenim la Evul Mediu, sa nu mai oscilam aiurea!

De acum incolo femeile vor trebui sa poarte un voal alb sau negru cu fata total acoperita, mai putin ochii. Pentru a nu ne confunda femeile ortodoxe cu femeile pagane musulmane sau cu ninjalaii pagani shintoisti, pe langa voal vor purta un batic distinctiv. De asemenea, femeile nu vor mai avea drept de vot sau dreptul la un job! Bine, poate la un singur job, dar nu din ala cu plata sau cu norma.

Pai no? La cratita cu ele, nu in campul muncii sa incurce barbatii! S-apai, doar n-o sa lasam noi o fiinta nascuta din coasta stramosului nostru Adam, care era barbat si care a fost lasat de Dumnezeu(tot barbat) sa stapaneasca peste animale si peste femeie! Dumnezeu zice clar ca ea trebuie sa fie la cheremul barbatului, ca o fiinta inferioara ce este. Sa fie totul ca la carte(Vezi Exod 21:7-11) 

Si daca tot revenim la fundamentalism, sa pornim si o cruciada. Asa vom avea motiv sa navalim peste unguri, ca ei nu sunt ortodocsi.

Hai sictir si sarbatori fericite!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu